EvropëEvropë.Portal

Xhon Mejxhor ka kërkuar nga Meji të heqë dorë nga “linjat e kuqe” të saj

Ish kryeministri britanik Xhon Mejxhor i bëri thirrje sot kryeministres Tereza Mej të heqë dorë nga "linjat e kuqe" të saj lidhur me Bregzitin dhe t'i lejojë Parlamentit të gjejë mënyrë ta shmangë dëmin nga dalja e Britanisë së Madhe nga BE-ja në mars pa marrëveshje.

Back to top button
Close
Close