0_Magazinë.PortalSkena

Xhim Keri me mesazh për ditëlindje për “shovinistët e bardhë” midis republikanëve

Komediani amerikan Xhim Keri e festoi ditëlindjen e tij të 59-të, me fotografi nga sulmi në Kapitoll Hill dhe me mesazh drejtuar shovinistëve të bardhë.

Back to top button
Close
Close