0_Magazinë.PortalKuriozitete

Xhill Bajden u vesh si stjuardesë për 1 Prillin

Zonja e parë e SHBA-së, Xhill Bajden, me rastin e Ditës së djeshme të shakasë, u vesh si stjuardesë dhe u ofroi gazetarëve nga një akullore, si pjesë e shakasë së vet.

Back to top button
Close
Close