0_Maqedoni.PortalPolitikë

Xhaferi u takua me ambasadorin e sapoemëruar të Katarit, Jasim Bin Hamad Al-Tani

Në takimin e sotëm të Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi me ambasadorin e sapoemëruar të Shtetit të Katarit, Jasim Bin Hamad All - Tani, u këmbyen mendime rreth bashkëpunimit të deritanishëm dhe të ardhshëm mes dy vendeve, sidomos në planin e avancimit dhe intensifikimit të komunikimit bilateral në të gjitha nivelet me theks të veçantë në bashkëpunimin ekonomik dhe tregtar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close