0_Maqedoni.PortalPolitikë

Xhaferi: Për neve nuk ekziston alternativë tjetër përveç asaj të projektuar nga pavarësimi i vendit

Nëse pyesni se si dhe drejtë cilës rrugë vazhdojnë tutje, me përgjegjësi dhe siguri ju them – për neve nuk ekziston alternativë tjetër përveç asaj e cila është shkruar nga pavarësimi i vendit, gjegjësisht anëtarësimi i plotë në BE dhe NATO, ne vazhdojmë tutje me reformat, për të mirën e qytetarëve tanë, për përparimin dhe zhvillimin e shteti, për Evropën në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Back to top button
Close
Close