0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Xhaferi para gjykatësve kushtetues: Me Ligjin për PP respektohen plotësisht dispozitat e Rregullores së Parlamentit

Në Gjykatën Kushtetuese sot u mbajt seancë përgatitore për iniciativat për vlerësimin e kushtetutshmërisë së Dekretit për shpalljen e Ligjit për prokurorinë publike dhe Ligjit për prokurorinë publike më 16 shkurt të vitit 2020.

Back to top button
Close
Close