0_Maqedoni.PortalPolitikë

Xhaferi: Mësimi për holokaustin është kuptim më i mirë i pasojave të paragjykimeve

Mësimi për holokaustin nuk është vetëm mbajtje e rëndomtë përmendsh e fakteve, mësimi për holokaustin është kuptim më i mirë i pasojave të paragjykimeve, jotolerancës racore, antisemitizmit dhe stereotipave në çdo shoqëri, porositi kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në Forumin kundër Antisemitizmit që po mbahet në Tiranë, Republika e Shqipërisë.

Back to top button
Close
Close