0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Xhaferi- Hoti: Bashkëpunimi i suksesshëm mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës karakterizohet me mbështetje dhe respekt të ndërsjellë

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, në kuadër të vizitës së tij zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në përbërje të delegacionit ishin edhe Driton Selmanaj, zëvendëskryeministër i Qeverisë dhe Meliza Haradinaj Stubll, ministre e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës.

Back to top button
Close
Close