0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

„X Фактор Акцелератор“ со нова инвестициска програма за помош на стартап компании

„X Фактор Акцелератор“ отвори повик за стартап компании на кои ќе им помогне побрзо да дојдат до инвестиции и нови пазари. Станува збор за инвестициска програма на „X Фактор Акцелератор“ со вкупен буџет од 300 илјади евра кои ќе бидат инвестирани во три до пет компании.

Back to top button
Close
Close