BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Vuçiq: Zgjedhjet në Serbi do të mbahen më 19 apo 28 prill

Zgjedhjet parlamentare dhe lokale në Serbi do të mbahen më 19 apo më 26 prill, deklaroi presidenti Aleksandar Vuçiq, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi.

Beograd, 17 janar 2020 (MIA) – Zgjedhjet parlamentare dhe lokale në Serbi do të mbahen më 19 apo më 26 prill, deklaroi presidenti Aleksandar Vuçiq, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi.

Vuçiqi, në programin e mëngjesit në TV Përva, tha se zgjedhjet do të jenë në fund të prillit, duke saktësuar se do të jenë më 19 apo më 26 prill.

Në Serbi në vijim është edhe debati për uljen e censusit zgjedhor prej pesë në tre për qind, që është nismë e presidentit serb. ob/

Таг
Back to top button
Close
Close