0_Web_AktualeBallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëMakedonija.Slajder

Vuçiq: Nga 10 nëntori pa teste PCR ndërmjet Serbisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

- Presidenti serb Aleksandër Vuçiq, deklaroi se në video takimin për "mini Shengenin", ishin sjellë disa vendime të rëndësishme zbatimi i të cilave do të fillojë më 10 nëntor.

Back to top button
Close
Close