КултураКултура.Портал

Втор том од „Големата црвена книга“ на Руми објави ТРИ

Втор том од „Големата црвена книга“ на суфистот и поет Руми, во препев на проф. д-р Драги Михајловски, објави Издавачки центар ТРИ, кој соопшти дека препевот со моќни пораки е збогатен со значајни информации од македонското поднебје.

Back to top button
Close
Close