0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Втор меѓународен натпревар за квалитет на мед „Tetovo honey awards 2020“

Здруженијата „Градот на пчелите“ и „Полошки мед“, во соработка со Факултетот за прехранбена технологија и исхрана пти Универзитетот во Тетово, го организираат Вториот меѓународен натпревар за квалитет на мед „Tetovo honey awards 2020“.

Back to top button
Close
Close