Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Втор дел од четвртиот КРИК – Фестивал за критичка култура

Со предавањето на Ариане Шпаниер од Германија, насловено  „Современиот дизајн и независните издавачки практики како глас на маргините“, вечер од 19.30 часот во Чифте амам ќе почне вториот дел на четвртиот Фестивал за критичка култура-КРИК што го организира  „Контрапункт“. Коорганизатор на предавањето е здружението „Проектен простор Прес ту егзит“.

Back to top button
Close
Close