0_Македонија.ПорталОпштество

Времен режим на сообраќај на две делници од патот Кичево-Охрид

Изменет времен режин на сообраќај е воведен од денеска на патот Кичево-Охрид поради градежни активности на  делницате помеѓу селата Климештани и Мешеишта, како и делницата Пресека-Песочан, кај село Врбјани. 

Back to top button
Close
Close