Korrespondentë MKDKronikëKronikë.PortalLajme nga komunat

Vrasje dhe tentim për vetëvrasje në Strugë

Bashkëshorti me disa therje me thikë e vrau partneren e tij pesë vjet më të re, sonte në Strugë, ndërsa pastaj tentoi të bëjë vetëvrasje.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close