0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталВидео изјаваНекатегоризираноОпштество

Врачени наградите на ЕУ за истражувачко новинарство за 2019 година

Ја промовираме слободта и одговорноста на новинарите да истражуваат и да пишуваат без страв на теми од јавен интерес Одговорноста на новинарството, а особено на истражувачкото новинарство е да ги примени највисоките професионални и етички стандарди во работата за нивните текстови да бидат прецизни, авторитетни и засновани на факти.

Back to top button
Close
Close