Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Вработените во Ватикан кои ќе одбијат вакцина можат да останат без работа

Ватикан им соопшти на вработените дека можат да ризикуваат да ја изгубат работата ако ја одбијат вакцинацијата против Ковид-19 без оправдани здравствени причини.

Back to top button
Close
Close