0_Македонија.ПорталПолитика

Воспоставена соработка меѓу Министерството за одбрана и УГД

Министерството за одбрана и Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип воспоставија соработка со која министерството му го додели на користење просторот во Домот на Армијата на Универзитетот. 

Back to top button
Close
Close