0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталХроникаХроника.Портал

Вооружен грабеж во банка на НЛБ во „Ѓорче Петров“

Вооружен грабеж утринава се случи во експозитурата НЛБ Банка во „Ѓорче Петров“. Затекнатите клиенти и вработените во експозитурата се во добра состојба.

Скопје, 17 јануари 2020 (МИА) – Вооружен грабеж утринава се случи во експозитурата НЛБ Банка во „Ѓорче Петров“. Затекнатите клиенти и вработените во експозитурата се во добра состојба.

Како што соопштија од Банката, во моментов нивни претставници се во постојан контакт со клиентите и вработените кои биле присутни во експозитурата, ставајќи ја нивната безбедност и нивното здравје во преден план.

Паралелно, информираат од Банката, се соработува со надлежните органи за брзо и ефикасно решавање на случајот, како и утврдување на висината од направената штета. бк/вј/

Back to top button
Close
Close