БалканБалкан.Портал

Вонредна состојба на Крит поради поплави и обилни дождови

Источниот дел на Крит викендов го зафатија обилни дождови во кои се поплавија градовите Иерапетра и Ситиа, по што е прогласена вонредна состојба.

Back to top button
Close
Close