Дописници МКДОпштински вести

Волонтерска акција на Советот на млади од Крива Паланка

Општинскиот Совет на млади од Крива Паланка  поддржан од волонтери и ентузијасти, денеска реализираше акција за уредување и обнова на големиот летниковец на новиот пат кон манастирот „Св. Јоаким Осоговски“.

Back to top button
Close
Close