Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Во Венеција нивото на водата најголемо во последните 50 години

Обилните дождови и големиот бран плима ги поплавија историска базилика Свети Марко и многу градски плоштади и улици во Венеција

Back to top button
Close
Close