0_Web_АктуелноЕвропаСвет.Слајдер

Во Велика Британија се зголемува бројот на смртни случаи од Ковид-19

Во Велика Британија денеска е се регистрани 96 смртни случаи од последици од Ковид-19, што е највисока бројка во изминатите четири месеци

Back to top button
Close
Close