Дописници МКДОпштински вести

Во Велес се изведуваат неколку градежни зафати за подобрување на инфраструктурата

Во тек се градежните работи за изградба на потпорни ѕидови на улиците „Богдан Каракстев“ и „Рилски конгрес“ во Велес, а заврши тампонирањето на дел од  главната улицата „Димитар Влахов“ во должина од 100 метри, на потегот  од под Железен мост кон населбата Речани.

Back to top button
Close
Close