Дописници СветЗанимливости

Во Вашингтон пристигна божиќната елка (видео) 

Годинашната божиќна елка на американската престолнина е добиена од Националниот шумски парк Aнкомпагре, во Колорадо, и оттаму е превезена до Вашингтон на пат долг 3.200 километри. 

Back to top button
Close
Close