Дописници МКДПолитички партии

Во Тетово почна собирање потписи против законот за попис во рамки на иницијатива „Стави го својот потпис за вистински попис“

Во Тетово започна реализација на иницијативата на ВМРО ДПМНЕ за собирање на потписи со цел да се поништи законот за попис насловена „Стави го својот потпис за вистински попис“. Поставените се штандови на отворено на кои се заинтересираните имаат можност да се потпишат за иницијативата.

Back to top button
Close
Close