СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Во светот од коронавирус починаа 2,4 милиони луѓе

Два милиона и 400.543 луѓе починаа од коронавирус во светот, додека 108 милиони и 785.960 беа заразени. Од официјалниот број заразени, 66 милиони и 547.800 лица се сметаат за излекувани.

Back to top button
Close
Close