БалканБалкан.Портал

Во Стразбур регионален форум за влијанието на Ковид-19 врз човековите права на Западен Балкан

Денеска и утре во Стразбур се одржува седмиот регионален форум за владеење на правото за Југоисточна Европа на тема „Ковид-19 и правата од Европската конвенција кои се погодени од пандемијата и ситуацијата на Западен Балкан“.

Back to top button
Close
Close