БалканБалкан.ПорталСвет.Слајдер

Во Србија почнува вакцинацијата против Ковид-19 на 110 пункта на повеќе од 30 локации

Вакцинацијата против Ковид-19 денеска почнува во Србија и ќе се одвива на повеќе од 30 локации, и околу 110 пунктови за вакцинација, јави Радио Телевизија Србија

Back to top button
Close
Close