0_Македонија.ПорталПолитика

Во Собранието нова 52 седница и продолжение на 50-тата

Собранието денеска ја продолжи 50-та седница, на чиј дневен ред се околу четириесетина предлози на закони во прво и второ читање, одлуки, автентични толкувања, како и годишни извештаи и почна со работа по нова 52 седница, со единствена точка на дневен ред Предлог-закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, по скратена постапка, предложен од група пратеници.

Back to top button
Close
Close