Останато

Во Скопје доаѓаат врвни карате-мајстори од регионот

На 12 и 13 април во Спорсткиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје ќе се одржи Големиот балкански карате-семинар 2 во организација на „Карате-центар Пејов“. Семинарот ќе го водат инструкторите шихан Тони Петров од Бугарија – 7 дан, сенсеи Зоран Пејов од Македонија – 5 дан, сенсеи Ранко Вукотиќ од Црна Гора и сенсеи Милан Ѓокиќ од Србија – 7 дан.

Back to top button
Close
Close