СветСвет.Слајдер

Во Сингапур против Ковид-19 ќе се вакцинираат и децата постари од 12 години

Во Сингапур од 3 јуни против Ковид-19 ќе се вакцинираат децата постари од 12 години, најави премиерот Ли Хсиен Лонг

Back to top button
Close
Close