ЕвропаЕвропа.Портал

Во шпанскиот буџет предвидени 1,01 милијарди евра за вакцини

Шпанскиот буџет за 2021 година предвидува издвојување на 1,01 милијарди евра за набавка на вакцини против коронавирусот.

Back to top button
Close
Close