Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Во Шпанија штрајк на лекарите

Голем број лекари во Шпанија денеска започнаа штрајк, првпат во последните 25 години, барајќи поголемо признание за нивната исцрпувачка работа за време на шестмесечната борба со коронавирусот.

Back to top button
Close
Close