0_Магазин.ПорталЗдравје

Во Сан Франциско предлог за забрана на електронски цигари

Властите во неколку града во САД предложија закон со кој ќе се забрани продажбата на електронски цигари, сѐ додека нивниот ефект врз здравјето на луѓето не биде испитан од страна на американската Влада.

Back to top button
Close
Close