Дописници МКДКултураКултура.Портал

Во Прилеп почна традиционалната ликовна колонија „Дрен 2019“

Во прилепскиот Центар за култура „Марко Цепенков“ почна 11-та ликовна колонија „Дрен 2019“. Дванаесеттина уметници од земјава, до недела ќе ги создаваат своите дела во ликовното ателје на Центарот.

Back to top button
Close
Close