ОпштествоСкопје

Во понеделник прекинато водоснабдувањето во Висока зона Ново Лисиче

Во понеделник (13 јануари) со прекинато водоснабдување од 9:00 часот ќе бидат корисниците на Висока зона Ново Лисиче, соопшти Водовод Скопје.  

Скопје, 10 јануари 2020 (МИА) – Во понеделник (13 јануари) со прекинато водоснабдување од 9:00 часот ќе бидат корисниците на Висока зона Ново Лисиче, соопшти Водовод Скопје.

Прекинатото водоснабдување ќе биде до завршување на приклучувањето на водоводната мрежа од ф200 мм на Булевар АСНОМ раскрсница со Булевар Србија. ев/дма/

Back to top button
Close
Close