ЕвропаСвет.Слајдер

Во Париз конференција за помош на Судан

На денешната средба на францускиот претседател Емануел Макрон со лидерите на африканските нации и на меѓународни организации се преговараше за намалување на долгот и за поголема глобална поддршка за преодната влада на Судан

Back to top button
Close
Close