0_Магазин.ПорталЗанимливости

Во Норвешка откриен уште еден викиншки брод под земја

Во Норвешка вторпат годинава пронајдени се остатоци од викиншки брод, што најверојатно е стар повеќе од илјада години

Back to top button
Close
Close