СветСвет.Портал

Во Мексико во 2020 година убиени повеќе од 36.500 луѓе

Според Националниот институт за статистика, бројот на убиства во Мексико од 36.579 во текот на минатата година во основа остана непроменет во споредба со 2019 година.

Back to top button
Close
Close