Свет

Во Мексико петтина од починатите од Ковид-19 се здравствени работници

Во Мексико, 1.744 здравствени работници починаа од Ковид-19 за време на епидемијата, соопшти Министерството за здравство на таа земја.

Back to top button
Close
Close