СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Во Лондон се одржува подготвителен состанок за справување со климатските промени

Министрите за животна средина и претставници на 51 земја одржуваат подготвителен состанок во Лондон, клучен за успехот на климатскиот самит COP26 во Глазгов во ноември.

Back to top button
Close
Close