0_Македонија.Портал0_Спорт.ПорталОпштествоОпштински вестиОстанатоСпорт

Во Куманово отворање на Младинскиот центар и реконструираното спортско игралиште во комплексот Соколана

Во Општина Куманово денеска ќе биде отворен Младинскиот центар и реконструираното спортско игралиште во комплексот Соколана.

Back to top button
Close
Close