Во Крива Паланка почнаа активностите од проектот „Младите од Бугарија и РС Македонија заедно за туризам како превенција на здравјето“

Крива Паланка, 27 април 2020 (МИА) – Во Крива Паланка денеска почна зградбата на мини-голф терен на десниот брег на Крива Река кој се гради во рамки на проектот „Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како  превенција за здравјето“. Проектот го спроведуваат Центарот за развој на североисточениот планински регион (СИПР) од РС Македонија и Фондацијата за здравствена … Продолжи со читање Во Крива Паланка почнаа активностите од проектот „Младите од Бугарија и РС Македонија заедно за туризам како превенција на здравјето“