Дописници МКДОпштински вести

Во Кавадарци две групи пензионери паралелно бираа раководство на пензионерско здружение

Во Кавадарци две групи пензионери паралелно бираа раководство на пензионерско здружение. Двете групи тврдат дека се легални претставници на пензионерите од Кавадарци и Росоман.

Back to top button
Close
Close