КултураКултура.Портал

Во Кан денеска ревија на филмови и награда во чест на Димитар Николов-Таки

Во хотелот „Идн“ во Кан денеска во рамки на Канскиот филмски фестивал ќе се одржи ревија од победнички кратки остварувања од „Мобил фестивал“- Меѓународниот фестивал на филмови снимени со мобилен телефон.

Back to top button
Close
Close