Дописници МКДОпштество

Во гимназиите во дебарско во прва година 206 од предвидените 544 ученици

Во трите средни општински училишта колку што функцонираат во општините Дебар, Центар Жупа и Маврово и Ростуше, во новата учебна 2020/2021 година во прва година запишани се 206 ученици.

Back to top button
Close
Close