Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

Во Германија почна судењето за „даркнет“

Во Трир денеска почна судењето на осум лица обвинети за бизнис со серверите за „даркнет“ - темната страна на интернет, кадесе тргува со дрога, оружје и забранета порнографија

Back to top button
Close
Close