Дописници СветЕвропаЕвропа.Портал

Во ЕУ се намалува стапката на посети на пиратски содржини на интернет

Податоците на Бирото за интелектуална сопственост на Европска Унија покажуваат дека веб корисниците во ЕУ сѐ помалку посетуваат пиратски содржини на интернет

Back to top button
Close
Close